Dritë e ndritshme të galaktikës sonë

Imazhe nga galaktika e Rrugës së Qumështit, nën dritën e ndritshme të galaktikës sonë,vinë në një foto galeri të mrekullushme. Josef Fitzgerald-Patrick, nxënësi 18-vjeçar është autori i tyre. Ai shprehet: "Kur shoh që imazhet shfaqen në ekranin tim të kamerës, unë jam gjithmonë i habitur. Eshtë një përvojë e mrekullueshme dhe terapeutike si të meditosh".
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47