Dizenjuesja kosovare "çmend" me koleksionin e ri 2018

Dizenjuesja e njohur kosovare Vjollca Llapashtica, ka prezantuar koleksionin më të ri. Këtë koleksion Llapashtica e ka quajtur “Statement new generation 2018”. Kjo pasi ky koleksion ju kushtohet zonjave dhe zonjushave të gjeneratave të reja. Pjesë e koleksionit 2018 kanë qenë mbi 50 modele, fustane të larmishme, elegante, ku kryesisht dominojnë ngjyrat e plota të dimrit. Në këtë fotosesion të prezantuar nga modelja Alba Hoti, mund të shihni vetëm disa modele. Modele te tjera mund t’i shihni dhe në rrjetin saj social Instagram.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34