Dita e Verës, Elbasan bosh dhe njerëz me maska

Dita e Verës është tërësisht ndryshe sot në kohën që po jetojmë, atë të koronavirusit COVID-19. Ne ju sjellim një vëzhgim.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33