Dita e 3-të në "Pyeongchang 2018"

Në "Pyeongchang" të Koresë së Jugut po mbahen Lojërat Olimpike Dimërore dhe shumë sportistë kanë zbritur në "fushëbetejë" për të garuar për medaljet aq të dëshiruara. Në këtë fotogaleri ju ofrojmë vetëm disa nga çastet më të bukura të ditës së sotme në këtë kompeticion.