Diçka nuk shkon me këto foto!

Në qoftë se mendoni se keni shikim të mprehtë dhe mund të shihni edhe detajet më të vogla, atëherë këto fotografi mund t’ju vënë në test. Imazhet tregojnë disa prej skenave që duken normale, por brenda tyre ka elemente që nuk vërehen kollaj. Në njërën prej tyre shihen një çift i lumtur që pozojnë të buzëqeshur, por refleksioni në pasqyrë tregon diçka tjetër. Shitësi i lokalit shfaqet në koncentrim të thellë, por duket se ka të bëjë me personin me të cilin po kontakton, në telefonin që e ka vënë në turban. Prej maces që luan fshehtas, tatuazhit të shkruar gabim, deri te grupi i të moshuarve me kapela të çuditshme, janë disa prej rasteve që mund t’i shihni në këtë fotogaleri.