Dhuna e policise ndaj protestuesëve

Disa foto të shkëputura nga Isa Myzyraj tregojnë më së miri dhunën që policia e shtet ka ushtruar mbi protestuesit të cilët këkojnë vetëm drejtësi dhe mbrojtjen e publikes.