'Det ëndrrash' dhe hotele të paimagjinueshëm

Maldive, Kretë, Madagascar, Sardenja…një guidë e shkurtër për të parë vende të paharrueshme dhe Resorte luksoze që shtrihen nga Oqeani Paqësor deri në Mesdhe. Disa duket se lundrojnë mbi det, të tjerë sikur ngjiten shkëmbinjve, apo resorte që duket sikur janë ishuj në mes oqeaneve. Na mbetet vetëm të ëndërrojmë...

FOTOGALERI TJERA

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49

Bet Awards 2018

25/06/2018 - 13:57

Konkurs ...shëmtie

25/06/2018 - 09:23

Nuk është ashtu siç duket

24/06/2018 - 13:24

Sa verë 'e çmendur' sivjet

23/06/2018 - 19:08