'Det ëndrrash' dhe hotele të paimagjinueshëm

Maldive, Kretë, Madagascar, Sardenja…një guidë e shkurtër për të parë vende të paharrueshme dhe Resorte luksoze që shtrihen nga Oqeani Paqësor deri në Mesdhe. Disa duket se lundrojnë mbi det, të tjerë sikur ngjiten shkëmbinjve, apo resorte që duket sikur janë ishuj në mes oqeaneve. Na mbetet vetëm të ëndërrojmë...
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01