"Dështakët" e Lojërave Olimpike

Përvec spektaklit që dhurojnë Lojërat Olimpike ka dhe momente ku tregon "dështimet" e sportistëve. Këtë gjë e dëshmojnë dhe këto foto këtu...
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17