Derbit të kryeqytetit "i vihet"flaka

Pas një mungese të gjatë, derbi i kryeqytetit midis Tiranës dhe Partizanit është rikthyer. Një derbi që ka ngjallur kryeqytetin, me tifozë të të dyja skuadrave që kanë pushtuar stadiumin "Selman Stërmasi"./ FOTO LSA/