Deputetët shfaqen pa maska në Parlament

Ditën e sotme u mbajt seanca parlamentare e rradhës dhe mesa duket deputetët kanë harruar maskat e fytyrës në shtëpi. Disa foto të shkëputura nga LSA deputetët shihen në hyrje të Parlamentit të pa pajisur me maska në fytyrë.