Dëmtimi "horror" i mesfushorit McCarthy

Dëmtim horror në ndeshjen midis Evertonit dhe West Brom Albion. Ylli i vendasve Mc Carthy do të humbasë pjesën e mbetur të sezonit pasi mesfushori 27 vjeçar ka pësuar një dëmtim shumë të rëndë, duke thyer këmbën pas një dyluftimi me sulmuesin e miqve Solomon Rondon i cili nga ana e tij mbeti shumë i dramatizuar nga skena.