Demi i 'tërbon' të gjithë me të kuqe

Demi Rose gjithmonë sigurohet që të gjithë të kthejnë kokën kur kalon. Dhe padyshim që edhe këtë herë ia ka arritur qëllimit. E veshur me bodysuit të kuqe modelja i ka tërbuar të gjithë. 23-vjeçarja ka vënë në pah format e saj bombastike ndërsa relaksohej në pishinë në Cape Verde.