Dëbora zbardh Santiago Bernabeu

Moti i keq dhe reshjet e dëborës kanë pushtuar Spanjën. Intensiteti i lartë i reshjeve ka zbardhur dhe mitikun "Santiago Bernabeu". Fotot të stadiumit të mbuluar nga dëbora i shihni në këtë fotogaleri.