Dashuria e nënës

Nuk ka asgjë më të ngrohtë si përqafimi i nënës, dhe këtë nuk e dinë vetëm njerzit. Bota e gjitarëve është plot me çaste të ngrohta që të kujtojnë dashurinë e nënës për të vegjlit, edhe te kafshët më të egra. Në këtë fotogaleri ju do shikoni plot 12 përqafime të ngrohta.