Çudirat shqiptare përgjatë 2017

Emisioni i djeshëm “Debati në Channel One” të gazetarit Roland Qafoku iu kushtua medias shqiptare përgjatë vitit 2017. Gjatë emisionit u publikuan 15 foto-lajm nga më interesantet dhe më me humor nga vendi.
Fotografi të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
Imazhe të pabesueshme!
10/10/2019 - 10:09
"Na ishte njëherë Londra"
08/10/2019 - 08:34