Colour Day Fest

Colour Day Fest “Parada e Krenarisë”, një eveniment simbol i komunitetit LGBTI është zhvilluar edhe në Tiranë. Përqafime, buzëqeshje dhe ngjyrat e ylberit kanë mbizotëruar të shtunën në kryeqytetin shqiptar në rastin e ditës kundër homofobisë.