Çmenduritë e britanikëve në Tajlandë

Tajlanda shpesh është ndalesa e parë për britanikët që pëlqejnë një festë ekzotike dhe jo vetëm. Më poshtë keni disa imazhe të këtyre festave të çmendura.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08