Çmenduritë e britanikëve në Tajlandë

Tajlanda shpesh është ndalesa e parë për britanikët që pëlqejnë një festë ekzotike dhe jo vetëm. Më poshtë keni disa imazhe të këtyre festave të çmendura.
Pranvera në fustane
22/03/2019 - 09:29
Banesa të paimagjinueshme
13/03/2019 - 14:01