Çfarë nuk u pa në përplasjen e Astirit

IKMT ka nisur sot (12 nentor) shembjen e banesave në zonën e Unazës së Re, ndërsa mes banorëve dhe policisë ka pasur përplasje dhe tensione. Nga përplasja deri tani raportohet për 13 të lënduar, ku 8 prej tyre janë banorë ndërsa 5 efektivë policie. IKMT njofton se në këtë zona është parashikuar që të prishen 33 objekte../ FOTO LSA