Catherine Zeta-Jones “super sexy” 49 vjeç

Aktorja dhe gruaja e Michael Douglas publikon një foto ‘të nxehtë’ e më pas e heq menjëherë. Catherine Zeta-Jones njihet për bukurinë e saj. Tani, në moshën 49 vjeçare, aktorja galeze është edhe super sexy. Instagrami i saj ka disa foto vërtet provokuese. Duket se mosha për të, është vetë një numër.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47