Burrat historik në një version femëror

Një artist në Amerikë po i ri-imagjinon imazhet mashkullore të figurave të famshme historike. Scott Dchiedly, që jeton në Orlando, Florida, ka filluar një seri portretesh të quajtur “Pinkët”. Këto fotografi janë të pikturuar me ngjyra rozë të ndezura.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51