Buqetë me lule dhe gërmadha në sheshin e Teatrit Kombëtar

Kompleksi i godinave të Teatrit Kombëtar ka përfunuar tërësisht në gërmadha, dhe në kangjellat që rrethojnë zonën ishte e vendosur një buqetë me lule. Foto: LSA