"Bulizmi tek bimët", eksperimenti kundër dhunës

Pas 30 ditëve, më 4 maj, të gjithë u thirrën për të parë me sytë e tyre pasojat e fjalëve të ndryshme mbi bimët. Nëse bima që kishte marrë komplimente vazhdonte të rritej dhe të kishte ngjyrë të gjelbër të shndritshme, tjetra ndërkohë luftonte për jetën dhe dukej e sëmurë dhe me gjethe të thara.