Bukuroshja amerikane që ka pasion armët

Lauren Young është një femër mjaft e veçantë pasi ka një pasion të madh për armët. Bukuroshja amerikane është pjesë e ushtrisë amerikane që nga viti 2011 deri në 2012 në Afganistan. Tashmë ajo studion për psikologji në Universitetin e Nevada-Reno. Gjithsesi ajo nuk i harron armët teksa në faqen e saj në Instagram ka me qindra foto dhe video, madje duke bërë dhe stërvitje.