Britania e Madhe në gjurmët e Shakespeare

Coventry është shpallur qyteti i kulturës në Mbretërinë e Bashkuar për 2021-shin. Kjo është një arsye më shumë për të zbuluar që tani vende me interes të lartë që ndodhen në këtë qytet të mrekullueshëm dhe të Warkshire, kontesë së famshme ku jetoi William Shakespeare, i cili lindi më 1564n në Stratford-upon-Avon.