Brenda vilës së ish-diktatorit, Enver Hoxha

Këto ditë, një nga gazetarët më të njohur britanikë, Shaun Walker, korrespondent i gazetës prestigjoze britanike “The Guardian” për Evropën Qendrore dhe Lindore, ka vizituar kryeqytetin shqiptar. Ai është ndalur dhe në vilën e ish-diktatorit Enver Hoxha dhe përmes postimeve në Twitter ka ndarë me miqtë e tij disa foto nga vila, e cila është e mbyllur për publikun.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47