Brenda dasmës Ferragnez

Në një valë të nxehti me temperatura 37 gradë Celsius dhe duke festuar në Noto, Chiara Ferragni dhe Fedez thanë PO.Ceremonia civile do të pasohet me një festë të madhe.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17