"Bota magjike e akullit", hapet festivali spektakolar në Kinë

Festivali më i madh i akullit në botë ka filluar këtë javë në Harbin, Kinë. Festivali Ndërkombëtar i Harbin Ice dhe Snow përfundon në fund të shkurtit dhe përmban mijëra skulptura akulli mahnitëse. "Bota magjike e akullit" përbëhet nga veprat spektakolare siç janë kështjellat gjigande, monumentet historike dhe figurat e famshme, të ndriçuara natën në ngjyra të ndritshme verbuese. Efektet e ndriçimit LED të kompjuterizuara kontrollohen për të animuar shfaqje mahnitëse të ngjyrave dhe të projektimit në skulpturat e mëdha të akullit.