Booties Fever, trendi i çizmeve

Revista “Grazia” ka përzgjedhur tetë modele që do të jenë më trendi këtë vjeshtë/dimër ku nuk mungon stili cowboy, ato me lidhëse, por edhe trendi i ri që ka hyrë, ai i çizmeve si çorape. Shihni fotot për të krijuar idenë tuaj dhe atë çfarë ju shkon më shumë