"Boll shkruajte letra se na le fëmijët pa shkollë"

Mijëra protestues janë mbledhur para kryeministrisë për të protestuar: Rama ik! Kjo është protesta e shtatë kundër qeverisë dhe kryeministrit Edi Rama. Në protestën e sotme balonat janë zëvendësuar me tullumbace Rama ik, ndërkohë që të rinjtë kanë formuar një rreth me yje para oborrit përmes të cilit duan të përcjellin mesazhin se edhe vendet e Bashkimit Europian janë kundër qeverisë Rama. Një prej pankarteve të protestuesve i drejtohet letrave që ka shkruar kryeminstri Rama drejt kryetarit të opozitës, ku shkruhet: "Boll shkruajte letra se na le fëmijët pa shkollë". FOTO: LSA