Blogerja e udhëtimeve "vë dorë" mbi skenat e filmave

Fansja e filmave, Andrea David udhëton në botë duke kërkuar vendet që janë xhiruar filmat e saj të preferuar dhe seritë televizive. Pasi shkon atje, David bën fotografi fantastike, duke përputhur skenat e filmit me vendndodhjen reale.
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08