Blogerja e udhëtimeve "vë dorë" mbi skenat e filmave

Fansja e filmave, Andrea David udhëton në botë duke kërkuar vendet që janë xhiruar filmat e saj të preferuar dhe seritë televizive. Pasi shkon atje, David bën fotografi fantastike, duke përputhur skenat e filmit me vendndodhjen reale.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12