Blogerja e udhëtimeve "vë dorë" mbi skenat e filmave

Fansja e filmave, Andrea David udhëton në botë duke kërkuar vendet që janë xhiruar filmat e saj të preferuar dhe seritë televizive. Pasi shkon atje, David bën fotografi fantastike, duke përputhur skenat e filmit me vendndodhjen reale.
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51