Bllokimi i rrugëve nga protesta e opozitës sot

Pas më shumë se dy muajsh protestë para kuvendit dhe kryeministrisë, opozita ndryshoi strategji duke bllokuar qarkullimin pothuajse në gjithë vendin. Sot pasdite, protestuesit e opozitës kanë bllokuar 5 akse rrugore kryesore, duke i mbajtur të bllokuara në shenjë proteste. Bllokimi pritet të zgjasë më shumë se 60 minuta. FOTO:LSA