Bizhuteritë në festivalin e Venecias

Nuk është e vërtetë që në Venecia shihen fustanet më shumë se filmat! Ama, një sy i hidhet veçanërisht bizhuterive. Edhe ky edicion i shfaqjes së filmave pati surprizat e tij. Bizhuteri nga më të veçantat,të kushtueshme dhe të denja për të qenë në trupat e yjeve të kinemasë.
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47