Beyoncé dhe Jay-Z, luks i ekzagjeruar në turne

Nuk kanë kursyer aspak çifti i skenës mbarëbotërore Beyoncé dhe Jay-Z gjatë turneut të tyre 'On The Run II'. Skenografi të mëdha, veshje të kushtueshme dhe jo vetëm... Ndërkohë, kush ka blerë biletë, ka përfituar edhe një broshurë me foto intime të dy yjeve të muzikës.
Studentët rinisin protestat
22/01/2020 - 11:17