Bet Awards 2018

Krijuar për të festuar kulturën afroamerikane dhe yjet e saj, BET Awards 2018 u mbajtën në Teatrin Microsoft të Los Angeles, të dielën e 24 qershorit. Veshje seksi dhe puthje lesbike nga pjesmarrëset