Bën aq ftohtë sa ngrijnë peshkaqenët, breshkat

Bën aq ftohtë në Masaçuset sa po ngrijnë dhe peshkaqenët. Atlantic White Shark Conservancy në një postim në facebook informon se tre peshkaqenë janë gjetur të mërkurën e 27 dhjetorit në brigjet e gjirit Cape Cod Bay në Oqeanit Atlantik, ngjitur me shtetin e SHBA të Masaçuset. Temperaturat minimale që njiheshin zakonisht gjatë dhjetorit në këtë zonë shkonin në 1 gradë, ndërsa aktualisht ato arrijnë deri në - 12 gradë Celcius.