Beckham, 12 vjet bashkë dhe 14 unaza të çmuara

Dashuria nuk ka çmim, por unazat e fejesës, po! Diçka duhet të dijë David Beckham, i cili në 19 vite (përvjetori ishte pikërisht dje më 5 korrik) ka rinovuar, për 14 herë rresht premtimin e dashurisë për gruan e tij Victoria, duke i dhuruar çdo herë nga një unazë fejese.

FOTOGALERI TJERA

Sa qetësi sot..

09/07/2018 - 12:11

Xhiro nëpër Hollandë

09/07/2018 - 11:32

Aktorja çmend me bikini

09/07/2018 - 09:38

Perla të Provencës

08/07/2018 - 10:06

Shtretër plazhi si këto

07/07/2018 - 19:04