Banorët e "Astirit" sërish në protestë

Kanë vijuar edhe sot protestën banorët e "Astirit", duke kundërshtuar projektin e qeverisë dhe të bashkisë për ndërtimin e Unazës së Re. Për të 13-tën ditë, ata kanë dalë në zonën e "Astirit", duke bllokuar edhe rrugën. Siç duket edhe nga këto foto trafiku në këtë zonë ka qenë i rënduar për shkak të bllokimit. Ata kërkojnë që banesat e tyre të mos prishin, ose të dëmshpërblehen me vlerën e tregut për banesat e tyre të cilat do të prishen. Banorët u mbështetën edhe nga deputetët të Partisë Demokratike. Projekti i Unazës së Re parashikon prishjen e mbi 300 shtëpive dhe bizneseve në këtë zonë. /Foto: LSA/

FOTOGALERI TJERA

Dhoma gjumi si në përrallë

27/06/2018 - 14:56

Jo vetëm çizme

27/06/2018 - 13:01

Të pëlqen e verdha?

27/06/2018 - 10:39

Plazhe me ngjyra

26/06/2018 - 15:27

Shpikës..nga nevoja

26/06/2018 - 14:12

Dembelë apo të zgjuar?

25/06/2018 - 19:49