Banorët e "Astirit" sërish në protestë

Kanë vijuar edhe sot protestën banorët e "Astirit", duke kundërshtuar projektin e qeverisë dhe të bashkisë për ndërtimin e Unazës së Re. Për të 13-tën ditë, ata kanë dalë në zonën e "Astirit", duke bllokuar edhe rrugën. Siç duket edhe nga këto foto trafiku në këtë zonë ka qenë i rënduar për shkak të bllokimit. Ata kërkojnë që banesat e tyre të mos prishin, ose të dëmshpërblehen me vlerën e tregut për banesat e tyre të cilat do të prishen. Banorët u mbështetën edhe nga deputetët të Partisë Demokratike. Projekti i Unazës së Re parashikon prishjen e mbi 300 shtëpive dhe bizneseve në këtë zonë. /Foto: LSA/

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01