Balenë plastike për të protestuar

Një balenë e gjatë 11 metra realizuar me materiale plastike të mbledhura në oqeanet Atlantik dhe Paqësor. Kjo është skulptura e vendosur në Bruzh të Belgjikës, për të sensibilizuar opinionin publik mbi temën e ndotjes detare. Për të ndërtuar 'monumentin' janë përdorur 4.500 kg hedhurina.