BAFTA 2018, veshjet më të mira në tapetin e kuq

Yjet dhe talented britanikë janë bashkuar në eventin e mbrëmjes së kaluar në tapetin e kuq të cmimeve BAFTA, ku pjesa më e madhe e të ftuarve ishin të veshur me të zeza. Pothuajse njësoj sic bënë në Globin e Artë, të pranishmit bënë thirrjet e tyre për të gjithë njerëzit me ngjyrë në shenjë protesta për akuzat seksuale që kanë përfshirë industrinë e filmit dhe televizionit. Edhe pse ngjyra e veshjes ishte deri diku e kufizuar, ata arritën të sillnin stilet e tyre në këtë festë vjetore ku pati shumë që u cilësuan të veshur mirë, ndër ta dhe princeshën Kate. Pati dhe yje që zgjodhën copën velvet që ka qenë ndër të preferuarat e kohëve të fundit, me të cilën u shfaq aktorja me famë botërore, Angelina Jolie.