Baballarët të cilët meritojnë çmimin "Babai i Vitit"

Shpesh thonë se është interesante të shpenzosh kohë me babain pasi shumicën e kohës fëmijet e kalojnë me nënën. Ndoshta kjo pasi shumë meshkuj mbeten fëmijë në zemër gjatë gjithë jetës së tyre dhe kështu që ata pëlqejnë që të luajnë me të vegjlit. Në këtë fotogaleri ju prezantojmë baballarët më të mirë në botë.