Babai ndërton një krevat princeshash për vajzën e tij

Brandon Taylor e gjeti veten duke ndërtuar një krevat princeshash për vajzën e tij 8 vjeçare. Vajza iu ishte lutur që ti blinte një që ishte shumë i shtrentë ndaj ai vendosi që t'ia ndërtonte me duart e tij. "Ajo më dërgoi një foto të një krevati që kushtonte afërsisht 3200 dollarë dhe 500 dollarë shtesë për transportin,"-tha Brandon për Love What Matters. Por për fat të keq familja e tij nuk e përballonte dot këtë shumë. Pavarësisht se nuk ishte shumë i zoti, nuk donte ta linte vajzën e tij të mërzitej. Ndaj vendosi që ti bënte asaj një kopje të krevatit të shtrenjtë.