Atmosferë elektrizuese në "Air Albania Stadium"

Pamje elektrizuese vijnë nga fusha dhe impianti i "Air Albania Stadium", stadiumi i ndërtuar në kryeqytet dhe i inaguruar pak momente më parë. / FOTO LSA