Ashley Graham pa photoshop për revistën Vogue

Supermodelja e kolme Ashley Graham ka falenderuar revistën Vogue për botimin e fotografive të paprekura të saj. Në botimin e fundit të revistës ajo ka nxjerrë fomat e saj të bollshme për t'i treguar të gjithe femrave se për të s'është aspak problem shëndeti i tepërt, madje femra s'duhet të jetë e përsosur për të qenë tërheqëse. Ajo ka punuar pa u lodhur për të sfiduar fjalët dhe për të zgjeruar pikëpamjen e industrisë së modës për bukurinë. Dhe askund nuk është ky pozitivitet i trupit më i dukshem sesa në fotot e saj te fundit për revistën italiane Vogue.