Asgjë nuk është ashtu siç duket

Një luaneshë e hidhëruar duket se ka një pranverë në hapat e saj përpëri pas adoptimit të një këlyshi antilope. Të vegjëlit e saj të porsalindur u vranë nga një tjetër luan. Por ajo ka mbushur boshllëkun me një këlysh antilope. Luanesha kujdeset për të voglin sikur të ishte i saji dhe e mbron nga kafshët e tjera grabitqare. Sjellja e saj e nënës u fotografua nga Gordon Donovan në Parkun Kombëtar Etosha të Namibisë.

FOTOGALERI TJERA

Kryeministri ynë 'stil'

31/07/2018 - 11:21

Me shokë si këta....

30/07/2018 - 20:46

Veshja e muajit

30/07/2018 - 17:40

Plazhi i Qerretit

29/07/2018 - 21:04

Plazhet fantastike sekrete

28/07/2018 - 11:01