Asambleja Kombëtare e Partisë Socialiste

Partia Socialiste mbajti Asamblenë Kombëtare, ku do të raportohet mbi performacën e qeverisë dhe të procesit të bashkëqeverisjes. Sipas axhendës, do të merret vendim për kuotizacionin e anëtarësisë së PS për 2018. Pritet të mbajë fjalë dhe kryeministri dhe kryetari i PS-së, Edi Rama. Asambleja Kombëtare do të miratojë edhe një udhëzim për zhvillimin e llogaridhënies publike të qeverisë qendrore dhe vendore prej datës 1 maj deri më 30 qershor. FOTO: LSA
Impianti luksoz i kuajve
11/11/2019 - 22:12
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47